Dit thema is onderdeel van de CANDY SHOP en staat ook voor een ‘escape from reality’. En laat zien hoe een grown up Alice zich zou kleden. We zien glanzende en shimmery stoffen. Die een zacht en fantasie rijk geheel vormen.

Het kleur pallet is opgebouwd uit mooie naturals zoals een dusty olive en pebble. Het pallet word levendig en kleur rijk door candy rose tonen.

De digital flower print is een frisse print en makkelijk te combineren door zijn witte ondergrond en fijne kleuren mix van bloemen. De graphic jacquard is een opvallende en vernieuwende stof en zorgt voor een leuke balans in het rek. Het padded ethnic jacket is makkelijk te combineren door dat de print een uit two natural kleuren bestaat en zorgt voor stoere look in het blok.

Key items in dit blok zijn de utility jumpsuit voor een stoere yet vrouwelijke look. De graphic jacquard kimono is een echte eyecatcher an sich en de metalic foile raincoat loop je ook niet zomaar voorbij. Dat we mogen opvallen weten we inmiddels en dat voeren we maar wat graag door!

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.