Escape to the island 

Woeste golven slaan tegen rumoerig tegen de rosten van de Corsicaanse kust. Het rozemarijn blauwe water weerkaats oogverblindend door het schijnen van een bijna goudkleurige zon. Oude Bastilles datereen uit de bronstijd maar hebben na al die eeuwen nog steeds een lichte sunkiss gloed over zich heen. Het eiland is een ontsnapping aan het dagelijks leven. De geur van citroenen het geluid van de golven op de achtergrond en schoonheid van de stad brengen je naar een heel andere wereld. Je laat je inspireren door de historie van het eiland en de innerlijke rust keert weder. Vanavond is het filmfestival arte mare in theatre de bastia. En je raakt geïnspireerd door de cultuur en creativiteit die heerst. Verzonken in gedachte dwaal je nog even over de Corsicaanse kust totdat het tijd is om terug te gaan.

De kleuren in dit blok zijn een blend van rozemary blue en sunkiss shades. Het kleurpallet komt tot leven door anise yellow eraan toe te voegen en wordt verfrist door off white items. En sea grass groene print. De kleuren zijn een weerspiegeling van het eiland Corsica.

De prints hebben een etnisch en mediterraanse touch. En zorgen voor een fris gevoel binnen de collectie als aanloop naar de zomer.

Belangrijke key items in dit blok zijn de sunkiss suit in een nieuwe fit, de blazer is vervangen voor een blouse en zorgt zo voor een chic maar casuak gevoel. Het ikat geweven jacquard gilet heeft een rijke en ambachtelijke uistraling en zorgt voor een complete look. De kampur is jaren bestseller en word nu ook in de ikat print terug gebracht.

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.