The cosmos women is going places! Met zand in haar haar en een natte bikini onder haar jurk is het gevoel van zomer compleet. De zomer van de cosmos women is gevuld met lange strand wandelingen langs de portugese kust. Gehuld in luchtige en ambachtelijke materialen struint ze over lokale marktjes waar ze verse boodschappen haalt voor haar garden party! De geur van verse citroenen en bloemen hangt in huis wanneer de avond aanbreekt.

Wacht, tot dat het licht gebeurd! Zonsondergang taferelen spelen met op de meest creatieve manier met kleur in de lucht.  Het uitzicht is adembenemend, je kan er uren naar kijken en toch is het maar van korte duur. De avond breekt aan en de tuin vult zich met warmte en gelach van vrienden. Let this be your summer of delight

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.