About us

Aaiko is er voor de moderne powervrouw. Zij die zo veelzijdig is, maar vooral volledig in haar vrouwelijke kracht staat als een geliefd en gerespecteerd persoon. En dat is precies wat het hart van Aaiko doet kloppen.

Ons merk begon in 2005 vanuit een gepassioneerde visie en gevoel voor creativiteit. Oprichtster Pauline Brakenhoff richtte Aaiko op vanuit de ambitie om creativiteit uniek te combineren met commerciële ontwerpen. Aaiko kan hierdoor feilloos de brug van catwalk naar sidewalk creëren. In een ode aan dapperheid en nieuwsgierigheid, is elke collectie geïnspireerd door een reis, zowel over de wereld als in tijd. En dat zie je terug in alle collecties.

Ondertussen is Aaiko gegroeid tot een internationale modemerk met verkooppunten in meerdere landen. In deze groei hebben we ervaren hoe belangrijk het is om bij onze basis te blijven: tijdloze en innovatieve ontwerpen die er voor zorgen dat elke vrouw altijd comfortabel en mooi gekleed is.


THE AAIKO WOMAN

In Aaiko zit altijd een tweezijdigheid. Dat zit eigenlijk al in de naam. In het Japans betekent Aaiko ‘geliefd’ en in het Germaans staat het voor ‘stoer’. Deze unieke contradictie definieert ons merk en onze klanten. We denken niet in leeftijden, maar in levensstijl en interesses. De Aaiko vrouw is in alle opzichten veelzijdig, maar altijd vrouwelijk en sterk, zacht maar krachtig. Deze eindeloze veelzijdigheid van de Aaiko vrouw zal voor ons altijd een bron van inspiratie zijn.


EN VOOR ONS, IN AL HAAR VEELZIJDIGHEID, IS DE AAIKO VROUW EEN ONEINDIGE BRON VAN INSPIRATIE.

Be Aaiko

Fashion is een middel om ons uit te drukken in de wereld, en dat is iets wat oprichtster en eigenaresse Pauline Brakenhoff het beste begrijpt. Ze onthult de raakvlakken van haar goed gestylede week, met de outfits van werk tot weekend.

Wat is je beste tip in het leven? Geef nooit op, blijf altijd doorgaan. Gewoon proberen en doen, als je maar hard genoeg werkt, komt het vanzelf naar je toe.

Aaiko is een echt vrouwenbedrijf, opgericht voor en door vrouwen.